Bavimo se prodajom i otkupom polovnih udžbenika za osnovnu i srednju školu. Knjižara Kodeks Book je osnovana 2005. godine, sa namerom kako bi pomogli i omogućili jeftinije i pristupačnije školovanje svim đacima.

U knjižari posedujemo veliki broj udžbenika za sve profile srednjeg obrazovanja, kao i udžbenike za osnovnu školu od 5. do 8. razreda. Svi udžbenici su očuvani i važeći, koriste se u redovnom programu školovanja.

Pored mogućnosti kupovine udžbenika za srednju školu od raznih izdavača, kao što su: Zavod za udžbenike i nastavna sredstva – Beograd i Krugove zbirke, uključujući veliki izbor recenzenata i urednika.

Za edukaciju i usavršavanje stranih jezika postoji veliki asortiman udžbenika od priznatih izdavača: Oxford, Cambridge i Longman, namenjeni za srednje obrazovanje koji se koriste u gimnazijama i srednjim stručnim školama. Iz programa za osnovno obrazovanje prodaju se udžbenici od Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva – Beograd, kao i od privatnih izdavača: Klet, Logos, Eduka, Kreativni centar, Gerundijum, Bigz, M&G Dakta, Novi Logos, Teatar i ostali.

Kontaktirajte nas ukoliko imate pitanje biće nam drago da vam odgovorimo.

Kodeks Book, Novi Sad, Jevrejska 23 ( u pasažu ), 021/423-177, 064/386-02-02